Summa sidvisningar

torsdag 13 november 2014

Vad jag lärt mig v.46

  På Nobeluppsatsen skriver jag om David Beckham för han är en förebild för många

David Beckham blev uppfostrad i en vanlig typisk engelsk arbetarklass familj i Leytonstone. Hans pappa var gas installerare och hans mamma var frisör. Leytonstone var ett fotbollsgalet område som tillhörde London yttre gränser. Davids papp spelade under en kort period fotboll i den lokala engelska ligan som tillhörde Leytonstone, i hopp om att kunna  komma inn i ett bättre lag inom den sporten han älskade så så mycket. Hans pappa skiljde sig drastiskt från de andra fotbollsfantasterna i området, han stöttade inte det lokala fotbollslagen Leyton Orient eller West Ham.

David Beckhams lön
David berättade att hela hans lön skänktes till ett välgörenhetsprojekt för barn i Paris. Hans lön gick till lokal välgörenhet för barn. Det är en av sakerna vi är glada och stolta över att kunna göra. Det är generöst och när han gör så vet man att han inte bara spelar fotboll för pengarna.

1 kommentar:

  1. LINUS! Du får INTE kopiera text från andra sidor på nätet!!! Jag skrev det till dig även förra veckan. Du behöver ta till dig av feedbacken du får.

    http://www.fotbollsoraklet.se/biografi/biografi-david-beckham/

    "David Beckham blev uppfostrad i en vanlig typisk engelsk arbetarklass familj i Leytonstone. Hans pappa, Ted var gas installerare och hans mamma, Sandra var frisör. Leytonstone var ett fotbollsgalet område som tillhörde London yttre gränser. Davids far, Ted spelade under en kort period fotboll i den lokala engelska ligan som tillhörde Leytonstone, i hopp om att kunna stappla ut en karriär inom den sporten han älskade så innerligt, fotboll. Ted skiljde sig drastiskt från de andra fotbollsfanatikerna i området, han stöttade inte det lokala fotbollslaget, Leyton Orient eller West Ham, det stora östra Londonlaget."

    SvaraRadera